Cenovnik

Biznis paket

6500 din.

godišnje

Biznis paket podrazumeva sledeće: Za 6500 dinara po objektu dobijate panoramsku fotografiju na Vašem i našem sajtu, kao i na google mapama i oglašavanje tri puta nedeljno na facebook stranici Srebrno jezero. Dobijate i stranu na portalu koju možete sami da ažurirate preko administrativnog dela. Na raspolaganju imate mogućnost da sami menjate opis, cene, slike i kalendar zauzetosti stana-apartmana, ili da mi to uradimo umesto Vas.

Premium paket

od 13500 din.

mesečno

Premium paket podrazumeva sledeće: Za 13500 dinara mesečno dobijate oglašavanje na jednom od naših bilborda koji se nalaze na ulazu u Veliko Gradište, na magistralnom putu, panoramsku fotografiju na Vašem i našem sajtu, kao i na google mapama i oglašavanje tri puta nedeljno na facebook stranici Srebrno jezero. Dobijate i stranu na portalu koju možete sami da ažurirate preko administrativnog dela. Na raspolaganju imate mogućnost da sami menjate opis, cene, slike i kalendar zauzetosti stana-apartmana, ili da mi to uradimo umesto Vas.

Virtuelne ture

Biznis tura

6000 din.

Biznis tura podrazumeva jednu panoramsku fotografiju Vašeg objekta spolja, jednu panoramsku fotografiju Vašeg objekta iznutra, objavljivanje na virtuelnom obilasku opštine Veliko Gradište, na google street view, google mapama, kao i na Vašim i našim internet i facebook stranicama.

Premium tura

od 18500 din.

Premium tura podrazumeva virtuelnu šetnju kroz Vaš objekat. Virtuelna šetnja se sačinjava od najmanje tri, šest ili deset panoramskih fotografija sa zemlje i jedne panoramske fotografije iz vazduha, iznad Vašeg objekta, u zavisnosti od toga koju varijantu virtuelne šetnje izaberete, uključuje razne dodatke (galerije fotografija, pdf brošure, mape, tekstualne informacije...sve što poželite i pomislite), objavljivanje na virtuelnom obilasku opštine Veliko Gradište, na google street view, google mapama, kao i na Vašim i našim internet i facebook stranicama. Virtuelna šetnja je prilagodjena tako da se može gledati na svim uredjajima (računari, uredjaji sa Android i Apple platformom...). Virtuelni obilazak opštine Veliko Gradište je objavljen na sajtovima Turističke organizacije Veliko Gradište  http://tovg.org/virtuelne-setnje/ , na sajtu opštine Veliko Gradište  , kao i na našem sajtu http://www.srebrno-jezero.com/fotogalerija/virtuelni-obilazak/

Pozovite nas, rado ćemo Vam pomoći u izboru najboljeg paketa za Vas!

SREBRNO JEZERO TEAM, tel. 060/805-13-18; 062/178-24-33; 063/830-1000


Česta pitanja

Sajt je odlično pozicioniran u Google pretraživaču. Mesečno ga oko poseti 20.000 posetilaca. Odlična pozicija u Google-u dovodi većinu zainteresovanih posetilaca upravo ovde. Zato je od velike važnosti da budete predstavljeni ovde, a po mogućstvu i dodatno sponzorisani istaknutim mestom. Odlična pozicioniranost u Google
Da, možete. Vi ste vlasnik oglasa i oglas možete prilagođavati vašim potrebama dokle god ne krši smernice sajta. U okviru jednog oglasa možete postaviti više smeštajnih objekata, slike, tekstove, virtualne ture i kalendar zauzeća.
Postoje dve varijante oglašavanja:
  1. Besplatna varijanta: sami slikate vaš objekat, sami popunite oglas, tekst i slike. Nakon verifikacije, platite aktivaciju oglasa i nadalje sami ažurirate tekst, cene , fotografije i kalendar zauzeća. Ukoliko želite sami da unesete podatke - kliknite ovde.
  2. Plaćena varijanta: pozovete našeg profesionalnog fotografa na: +381638301000. Fotograf vam izradi vrhunske HDR fotografije, virtualnu turu i  ažurira vam oglas. Platite uslugu 4000+ dinara i dobijete oglas + HDR fotografije + Virtuelnu turu koju takođe možete postaviti na Vaš web sajt, Facebook ili Google+ stranicu. Turu je moguće videti i na Google maps, Google views, 360cities.net i VisitWorld.com
HDR fotografije su fotografije visokog dinamičkog opsega boja, tona, senki i kontrasta. Na HDR fotografijama nema preosvetljenih niti isuviše tamnih uglova. HDR fotografijom se postiže prikaz svih detalja na sjajan, impresivan način. Primer:

HDR primer bez HDR-a                            -                         sa HDR-om

Virtualne ture ili virtuelne šetnje posetiocima sajta omogućavaju realističan pregled prostorija uz mogućnost pomeranja. Broj tačaka (pozicija) određuje cenu virtualne ture. Cena pojedinačne panorame je 3500 dinara. Za veći broj postoji popust. Virtuelne ture mogu se instalirati na bilo koji web sajt, FB ili G+ stranicu. Izrađene u HTML5 ili Flash formatu, kompatibilne su na svim prenosnim uređajima (iBook, iPad, iPhone, Android, Desktop)
Ukoliko želite za vas možemo napraviti: vizit kartice, memorandume, flayere, personalizovane kalendare, rokovnike, blokove, upaljače, hemijske olovke, priveske. Takođe u ponudi imamo i štampanje natpisa na majicama i duksericama.
Sajt je prevashodno namenjen turističkim agencijama.  Po ceni od 30.000 dinara vlasnici turističkih agencija mogu oglasiti 10 objekata na period od godinu dana. Po ceni od 50.000 dinara vlasnici turističkih agencija mogu oglasiti 20 privatnih objekata godinu dana. Sve rezervacije i kontakti vode se na agenciju koja je prostor zakupila. Agencije na raspolaganju dobijaju administrativni pristup odakle oglasima mogu samostalno ažurirati, menjati slike, opise, cene i kalendar zauzetosti.

Fizička lica uplate se vrše opštom uplatnicom sa sledećim podacima: Uplatilac: Vaše ime i prezime, Tekući račun broj: 180-1512472073002-61, Svrha uplate: Uplata na partiju, Primalac: Saša Stojanović, Iznos: 4.000 dinara.

Uplatnica Firme usluge plaćaju fakturom. Fakture izdaje BIRO ZA IZRADU SOFTVERA Milanović Perica, PIB:106868211, Račun: 325-9500700025832-08. Firma nije u sistemu PDV-a.
Portal Srebrnog jezera na adresi www.srebrno-jezero.com ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Srebrnog jezera www.srebrno-jezero.com zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turističkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju tačno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je određena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +381.12.661.011

Istaknuti oglasi