Druga sezona kampa „Teo4“ na Srebrnom jezeru

„Mnogo su mi pomogli drugovi i saigrači. Kum Krle, pa redom Bogdan, Radulja, Stefan i svi ostali… Hvala im od srca. Zajedno smo uživali u dečjem osmehu i verujem da ćemo još dugo uživati. Želim svim mojim drugovima da svako otvori po jedan kamp pa da pomažemo nekim novim šampionima da dodju do velikih uspeha“, kaže Miloš Teodosić.

14755059922492

Posle više nego uspešne prve sezone i stotine klinaca koji su dobili osmeh i košarkaško znanje „TEO4“ internacionalni košarkaški kamp u Srbiji već ove jeseni otvorio je vrata za sledeću sezonu.
Iza nas je više nego uspešna prva godina rada, prvo leto i već sada počinjemo pripreme za novu sezonu koja će za nas početi nešto ranije i završiti se nešto kasnije. Novina je i da ćemo ovoga puta imati grupe samo za devojčice jer smo imali veliko interesovanje nežnijeg pola za TEO4. Radimo i na osavremenjivanju svih terena, ali o tome neću mnogo da pričam dok ne krenu radovi jer će javnost tada imati prilike sve da vidi„, kaže Miloš Teodosić, koji pored puno obaveza u dresu šampiona Evrope stiže da isprati i sve aktivnosti vezane za košarkaški kamp.

Već od 1. oktobra svi zainteresovani dečaci, a ovoga puta i devojčice, moći će da se prijave za kamp na Srebrnom jezeru koji će trajati od 23. juna do 10. avgusta. Pripremiljeno je šest smena (23. 6–1. 7, 1. 7 – 9. 7, 9. 7– 17. 7, 17. 7– 25. 7, 25. 7– 2. 8, 2. 8–10. 8) pod nadzorom vrhunskih stručnjaka i uz učešće kako Miloša Teodosića tako i još mnogo poznatih i priznatih aktuelnih košarkaša, Miloševih prijatelja.
Mnogo su mi pomogli drugovi i saigrači. Kum Krle, pa redom Bogdan, Radulja, Stefan i svi ostali… Hvala im od srca. Zajedno smo uživali u dečjem osmehu i verujem da ćemo još dugo uživati. Želim svim mojim drugovima da svako otvori po jedan kamp pa da pomažemo nekim novim šampionima da dođu do velikih uspeha„, kaže Miloš Teodosić.

Promena na kampu TEO4 će biti puno za novu sezonu, ali način prijavljivanja ostaje isti. Svi zainteresovani dečaci i devojčice od 10 do 16 godina mogu da popune prijavni formular koji se nalazi na sajtu www.teo4.rs.

(FOTO: MN Press)

Izvor: mozzartsport.com

Овај унос је постављен у Vesti. Означити линк.