22/06/2014

Postavite vaš oglas

Turistički portal Srebrnog jezera obuhvata informacije o smeštaju na Srebrnom jezeru u apartmanskom, hotelskom ili privatnom smeštaju. Na portalu se nalazi pretraga smeštaja po ceni i kategoriji smeštaja (apartmani, pansioni, studija, sobe, hoteli i vile) čime smo gostima sajta dopustili da filtriranjem podataka lakše i brže dođu do boravaka koji žele. Portal sadrži sve obavesti o smeštaju koje bi potencijalnog gosta interesovale – podroban opis smeštaja, lokaciju na mapi Srebrnog jezera, snimke smeštaja koje verodostojnije prikazuju apartmane, hotele ili privatni smeštaj, kao i direktni kontakt podatke vlasnika. Portal Srebrnog jezera ima za stremljenje nastojanje da na jednom mestu pokaže turističku ponudu Srebrnog jezera sa drugačijim naglaskom na smeštajne kapacitete. Izuzetnu pažnju obraćamo na sadržajnost svakog oglasa. Oglas boravka sadrži opis, kontakt podatke kućevlasnika, udaljenost od centra, cenu smeštaja. Posetilac doslovno može da kontaktira vlasnika boravka. Oglase smo upotpunili Google mapom Srebrnog jezera gde smo obeležili lokacije apartmana, hotela, vila i soba, kao i ostale važne položaje drugih objekata na Srebrnom jezeru.Posetiocima Srebrnog jezera na raspolaganju su kako hotelski i privatan smeštaj, a predusretljivi stanodavci učiniće sve kako bi Vam prebivanje ostalo u lepom sećanju. Brojni privatni apartmani, kamp naselje i hoteli nude kvalitetne usluge smeštaja, dok mnogobrojni restorani duž obale jezera nude kompletnu ugostiteljsku uslugu sa naglaskom na dunavske riblje specijalitete.

Cilj i zadatak turističkog portala Srebrnog jezera je da vam olakša da odaberete lep i pogodan privatni smeštaj na Srebrnom jezeru, ali takođe i druge sadržine kojima ćete ispuniti vaše letovanje. Pronađite restoran, poslastičarnicu, salon lepote, sportski objekat na Srebrnom jezeru. Na portalu možete pronaći i veliki broj vila, apartmana, hotela i privatnog smeštaja za Srebrno jezero sa cenom i direktnim kontaktom kućevlasnika, pa tu možete odabrati pogodni smeštaj za sebe i porodicu… Apartmani Srebrno jezero, Privatni smeštaj Srebrno jezero, Vile Srebrno jezero, Moteli Srebrno jezero. Nadamo se da ćete na portalu pronaći podesan smeštaj na Srebrnom jezeru za svoj odmor i odušak. Turistička ponuda je investiranjem Silver Lake Resorta upotpunjena teniskim terenima i jahting klubom, golf terena, bazena, akva parka, karting stazama. Pored brojnih sadržaja mogu se izabrati i jahački klub, izleti brodom, jedrenje i paraglajding, brojne staze za šetanje i džogiranje, sportski tereni. Otvaranje redovne brodske turističke linije između rumunske i naše obale je u najavi. Srebrno jezero je raj za pecaroše tokom cele godine jer egzistira i ribolovački klub a Dunav je ovde situiran mnogobrojnim vrstama slatkovodnih riba od kojih su najčešće prisutne: štuka, šaran, som, amur, smuđ i bela riba.

 

Ako posedujete kvalitetnije informacije i lepe fotose, pozivamo Vas da to podelite sa nama. Ukoliko ste vlasnik boravka na Srebrnom jezeru možete ga oglasiti na ovom portalu. Zato ne odugovlačite, već iskoristite priliku i napravite vaš oglas privatnog smeštaja.

 

Uputstvo za postavljanje oglasa na portalu